Preparatele Vacanta Culinara pot fi comandate telefonic la 0749.899.998 sau online prin platforma www.vacantaculinara.ro.

Insa cea mai savuroasa forma a acestora poate fi servita in tihna, pe terasa de pe malul lacului Mogosoaia. La numai 1 kilometru distanta de Bucuresti, imediat dupa intrarea in localitatea Mogosoaia este dispusa superba noastra curte verde cu terasa si pontoane la lac. Aici, la umbra salciilor pletoase, cu valurile lacului lovind usor in tarm, cu stralucirea apei alaturi si mai ales in iarba verde, preparatele traditionale din meniul Vacantei Culinare isi dezvaluie intreaga aroma aburinda.

Terasa verde, de peste 1000 metri patrati dispune de 15 mese si 6 pontoane, oferind intimitate intr-un spatiu aromonios, in mijlocul naturii si totusi atat de aproape de zona de nord a Capitalei.

VacantaCulinara31mai_103

Pe malul opus al lacului se zareste Parcul Mogosoaia, iar la o scurta plimbare distanta cu barcutele noastre motorizate se afla Palatul Brancovenesc din Mogosoaia si curtea Palatului.

Repere localizare: Lukoil intrare Mogosoaia, vizavi de intrarea in Parcul Mogosoaia.

Terasa amenajata in curtea locatiei de evenimente Mogosoaia Lake View. Localizarea exacta a terasei Vacanta Culinara este disponibila utilizand numele acesteia in aplicatiile Google Maps si Waze.

Adresa: str. Chitila Padure 2bis, Mogosoaia, Ilfov.

Terasa Vacanta Culinara dispune de parcare proprie in incinta si de acces la internet wifi pentru clientii sai.

Recomandari din culise