Preparatele Vacanta Culinara pot fi comandate telefonic la 0749.899.998 sau online prin platforma www.vacantaculinara.ro.
Insa cea mai savuroasa forma a acestora poate fi servita in tihna, pe terasa de pe malul lacului Mogosoaia. La numai 1 kilometru distanta de Bucuresti, imediat dupa intrarea in localitatea Mogosoaia este dispusa superba noastra curte verde cu terasa si pontoane la lac. Aici, la umbra salciilor pletoase, cu valurile lacului lovind usor in tarm, cu stralucirea apei alaturi si mai ales in iarba verde, preparatele traditionale din meniul Vacantei Culinare isi dezvaluie intreaga aroma aburinda.
Terasa verde, de peste 1000 metri patrati dispune de 15 mese si 6 pontoane, oferind intimitate intr-un spatiu aromonios, in mijlocul naturii si totusi atat de aproape de zona de nord a Capitalei.

Pe malul opus al lacului se zareste Parcul Mogosoaia, iar la o scurta plimbare distanta cu barcutele noastre motorizate se afla Palatul Brancovenesc din Mogosoaia si curtea Palatului.
Repere localizare: Lukoil intrare Mogosoaia, vizavi de intrarea in Parcul Mogosoaia.
Terasa amenajata in curtea locatiei de evenimente Mogosoaia Lake View. Localizarea exacta a terasei Vacanta Culinara este disponibila utilizand numele acesteia in aplicatiile Google Maps si Waze.
Adresa: str. Chitila Padure 2bis, Mogosoaia, Ilfov.
Terasa Vacanta Culinara dispune de parcare proprie in incinta si de acces la internet wifi pentru clientii sai.
Recomandari din culise
SPAS – supa armeneasca pe baza de iaurt, orz si menta a fost cel mai contestat preparat referitor la integrarea in meniu. Testarea preparatului a generat insa surprize de proportii: racoritoare, usoara si condimentata, SPAS a disparut instant si mai ales integral din bolurile comisiei de testare 😉
GULYASLEVES – capodopera a bucatariei unguresti, ciorba de gulas a fost atat de apetisanta la sesiunea de testare incat a fost devorata inainte sa fie fotografiata :)) Drept urmare preparatului i-a lipsit poza de descriere pe site pentru o scurta perioada
ARANCINI FRUTTI DI MARE – nepretuita a fost reactia fotografului nostru cand a vazut la sesiunea foto acest preparat. In vacantele sale in Italia fusese cucerit de acest produs si nu identificase variante locale pana la Vacanta Culinara. Va imaginati cine a fost primul care le-a testat gustul
FRIGANELE SI COCOLOSUL CU BRANZA – doua preparate pur ardelenesti a carei reteta a fost transmisa din generatie in generatie in familia mea. Delicii absolute din vacantele copilariei autoarei de proiect Vacanta Culinara.
TROFIE AL PESTO E GAMBERI – preparatul care a incantat in unanimitate comisia de testare de peste 20 de persoane. Gusturi atat de diferite si totusi aceeasi incantare.
MOQUECA DE CAMAROES – reteta a caror proportii de ingrediente au fost cel mai greu identificabile pentru a atinge savoarea perfecta, braziliana. Au fost necesare 12 testari consecutive pentru a stabili cantitatile si mixul exacte ale retetei ideale.