COREEA DE SUD
Legume verzi preparate sanatos si aromat dupa reteta traditional coreeana.
Pregatite minutios cu soia, susan si vin de orez, pentru o experienta dulce acrisoara, revigoranta.
Ingrediente: fasole verde, dovlecel, vin de orez, soia
Garnitura (250 g)
BELGIA
Cartofii prajiti – indiscutabil mica escapada culinara a fiecaruia dintre noi.
Preparati dupa o reteta ce-ti lasa gura apa si simturile tanjind dupa inca o portie.
Ingrediente: cartofi
Garnitura (200 g)
PERU
Bun venit in Peru, unul dintre cei mai mari producatori de sparanghel ai lumii!
Iar reteta peruana ne propune sparanghel crocant, gatit pe gratar si tavalit prin maioneza densa de ciuperci.
Ingrediente: sparanghel, ulei de masline, ou, mustar, ciuperci, condiment
Garnitura (180 g)
IRLANDA
Irlandezii adora acest piure. Si cum sa nu il indragesti la randul tau?
Mixul cremos de cartofi, varza crocanta, ceapa verde si unt fin iti va bucura din plin simturile, vitaminizandu-te corect.
Ingrediente: cartofi, ceapa verde, varza chinezeasca, unt, lapte
Garnitura (250 g)
JAPONIA
Orezul prajit dupa reteta original japoneza, peste care se adauga ou, ceapa verde si
usturoi, aduce savori de neatins prin alte metode de preparare. Incearca asadar bucataria rafinata si desavarsita a Japoniei intr-un preparat usor si aromat.
Ingrediente: orez, ceapa verde, usturoi, ou, sos de soia, ulei de masline
Garnitura (250 g)
GRECIA
Grecii stiu sa creeze delicii. Aceasta combinatie de orez cu spanac, imbogatita cu arome fine
de verdeturi si suc de lamaie din plin va incanta chiar si cele mai pretentioase gusturi.
Ingrediente: spanac, orez, ceapa, usturoi, ulei de masline, branza feta, oregano
Garnitura (250 g)