GERMANIA
Bucura-ti simturile cu o crusta pufoasa cu iz de unt ce invaluie umplutura de mere suculente,
condimentate, cu stafide inmuiate in rom si midgale maruntite fin. Aceasta reteta provenita de pe meleagurile Germaniei nu da gres niciodata!In cazul servirii pe malul lacului nostru, se aplica suplimentar o cupa bogata de inghetata cremoasa.
Ingrediente: foietaj, mere, zahar brun, unt, ou, scortisoara, cuisoare, fulgi de migdale
Desert ( 160 g)
ITALIA
Dolce Italia! Unde altundeva putea rezulta un desert atat de fin si de racoritor?
Mascarponele dens devine toppingul ideal pentru visinele insiropate.
Ingrediente: visine, mascarpone, melasa, vin, cognac, lamaie
Desert (250 g)
UNGARIA
Cel mai iubit desert unguresc, galustele Somloi, cu 3 tipuri de pandispan pufos,
sos dens de ciocolata si crema de vanilie, reprezinta un desert care iti va starni amintiri dulci legate de copilarie, indiferent de origini.
Ingrediente: faina, zahar, unt, ou, cacao, vanilie, nuca
Desert (250 g)
BRAZILIA
Innebunit(a) dupa crema de zahar ars? Probabil ca nu ai calcat inca pragul Braziliei
sau nu ai gustat reteta traditional braziliana cu lapte si fulgi de cocos integrate. Acum poti savura acest deliciu oricand iti dicteaza pofta.
Ingrediente: ou, lapte de cocos, zahar, unt, vanilie, fulgi de cocos
Desert ( 120 g)
ITALIA
Preparata dupa retete italiene traditionale, inghetata artizanala te va delecta cu arome
fine de vanilie, ciocolata neagra, trandafiri sau fructul pasiunii, racorind si cele mai toride zile de vara.
Ingrediente: lapte, frisca, zahar, vanilie, baza naturala / apa, ciocolata (72% cacao), zahar, baza naturala / lapte, frisca, zahar, sirop de trandafir, baza naturala / apa, fructul pasiunii, zahar, baza naturala. Baza naturala include zer, lapte praf si fibra vegetala.
Desert (150 g, 3 cupe)